رازهای قاشق طلایی

آموزش آشپزی و اطلاع رسانی

سالاد گریپ فروت
ساعت ٤:٥٧ ‎ب.ظ روز پنجشنبه ٢۱ بهمن ۱۳۸٩  کلمات کلیدی:


 مواد اولیه :

  • کاهو و اسفناج خرد شده از هر کدام دو پیمانه
  • زیتون سیاه یک پیمانه
  • گریپ فروت و پیاز قرمز از هر کدام یک عدد
  • بادام زمینی تفت داده شده 1/3پیمانه

مواد لازم برای سس سالاد:                                                                         

 آب پرتقال     یک سوم پیمانه

 سرکه        دو قاشق غذاخوری

 آبلیمو        دو قاشق غذاخوری

 رنده پوست لیمو ترش    یک قاشق مرباخوری

 روغن زیتون        سه قاشق غذاخوری

 نمک وفلفل         به میزان لازم

طرز تهیه:                                                                                         

 کاهو و اسفناج را درشت خرد کرده و پیاز قرمز را خلال کنید.گریپ فروت را از پوست جدا کرده به طوری که هیچ پوسته‌ای روی آن باقی نماند.

سپس با زیتون و بادام‌زمینی مخلوط  نمایید. برای تهیه سس سالاد تمام مواد را مخلوط کرده و یک دقیقه هم بزنید و با سالاد سرو کنید.

مجله شماره 53 صفحه 44

آموزش از خانم شیما گلکار کارشناس آشپزی از ارومیه