رازهای قاشق طلایی

آموزش آشپزی و اطلاع رسانی

گریل ساندویچ
ساعت ٤:٤٢ ‎ب.ظ روز پنجشنبه ٢۱ بهمن ۱۳۸٩  کلمات کلیدی:


مواد اولیه :

  • سینه‌مرغ چهار عدد
  • زعفران دم کرده دو قاشق غذاخوری
  • پیاز یک عدد
  • آبلیمو یک قاشق مرباخوری
  • کلم بروکلی پخته شده دو پیمانه
  • قارچ تفت داده شده 100 گرم
  • گوجه گیلاسی یک پیمانه
  • ساقه رزماری و نان حجیم به میزان لازم
  • نمک، فلفل، ادویه و روغن زیتون به میزان لازم

گریل ساندویچ مرغ

طرز تهیه:                                                                        

 سینه‌مرغ را با زعفران، پیاز، آبلیمو و کمی روغن زیتون و نمک مزه دار کرده و در یخچال سه ساعت استراحت دهید. بعد از یخچال در آورده و سینه‌ها را کمی بکوبید. تابه را داغ کرده اول نان‌های برش زده را کمی روغن زده و در تابه قرار دهید وسپس سینه مرغ را درون تابه سرخ کرده بعد از 3 الی4 دقیقه برگردانده و طرف دیگر را کباب کرده آنها را اریب برش بزنید. اول سبزی‌ها و سپس مرغ‌ها را قرار داده و با ساقه‌هایی از رزماری تزیین کنید.

مجله شماره 53 صفحه 80

آموزش از شیما گلکار کارشناس آشپزی از ارومیه