رازهای قاشق طلایی

آموزش آشپزی و اطلاع رسانی

مرغ با رویه پنیر و سالسا ذرت
ساعت ۳:٢٤ ‎ب.ظ روز پنجشنبه ٢٩ مهر ۱۳۸٩  کلمات کلیدی:

 

 


مواد لازم

سینه مرغ       2عدد

پنیرپیتزا          200گرم

سیب زمینی    2عدد

سس مایونز    2قاشق غذا خوری

فلفل دلمه ای خرد شده  2قاشق غذا خوری

زعفران دم کرده     یک چهارم پیمانه

پیاز                      1عدد

نمک-فلفل-آویشن  به میزان لازم

طرز تهیه:

سینه مرغ را با بیفتک کوب بکوبید تا ضخامت آن به 1cmبرسد.پیاز را خلال وسینه مرغ را به همراه پیاز وزعفران 4 ساعت در یخچال قرار دهید تا مزه دار شود.

سیب زمینی را بپزید وآن را با پنیر پیتزا وفلفل دلمه ای ساطوری مخلوط کنید.تابه ای را چرب و دو طرف مرغها را سرخ کنید.روی سطح مرغها را سس مایونز بمالید وسپس از مخلوط سیب زمینی وپنیر یک لایه ضخیم روی مرغ را بپوشانید و فشار دهید و روی آنرا آویشن بپاشید. مرغها را در فر 180 درجه به مدت 20 دقیقه قرار دهید تا روی آنها طلایی شود.

مواد لازم سالسای ذرت

گوجه فرنگی      2عدد

ذرت پخته یا کنسروی   1پیمانه

پیاز ساطوری شده     1عدد

گشنیز ساطوری شده 2 قاشق غذاخوری

آبلیمو                       4قاشق غذا خوری

نمک وفلفل

برای تهیه سالسا گوجه فرنگی را در اب جوش انداخته وپوست آنها را جدا کرده وآنها را به 4 قسمت تقسیم ودانه های آن را جدا کنید.فیله های گوجه را ریز خرد کرده با پیاز وگشنیز وذرت و نمک وهمچنین آبلیمو مخلوط کنید و به مدت 1 ساعت بیرون از یخچال قرار دهید تا بیات شودو در نهایت کنار غذا سرو کنید.

 

 شیما گلکار-کارشناس آشپزی بین المللی