رازهای قاشق طلایی

آموزش آشپزی و اطلاع رسانی

پلو قهوه ای با سبزیجات
ساعت ۱:۳٤ ‎ق.ظ روز پنجشنبه ۱٤ بهمن ۱۳۸٩  کلمات کلیدی:


مواد اولیه :

  • سینه مرغ خرد شده 400 گرم
  • استاک مرغ سه و نیم پیمانه
  • برنج قهوه‌ای سه پیمانه
  • هویج نگینی خرد شده دو عدد
  • کلم بروکلی و گل کلم خرد شده هر کدام نصف پیمانه
  • فلفل دلمه‌ای رنگی خرد شده یک عدد
  • ذرت شیرین 1/3 پیمانه
  • جعفری و گشنیز خرد شده سه قاشق غذاخوری
  • نمک، فلفل و روغن زیتون به میزان لازم

طرز تهیه:                                              

 سینه مرغ را خرد کرده و با کمی نمک و روغن تفت دهید. هویج، فلفل دلمه‌ای، ذرت و سپس کلم بروکلی و گل کلم خرد شده را اضافه کنید. در پایان سبزی‌ها را افزوده و برنج را شسته و به سبزی‌ها اضافه کرده و استاک مرغ را نیز بیفزایید و بعد از اتمام آب برنج، آن را به مدت نیم ساعت دم کرده، سپس سرو کنید.

مجله شماره 52 صفحه 74

آموزش ازشیما گلکار کارشناس آشپزی بین المللی