رازهای قاشق طلایی

آموزش آشپزی و اطلاع رسانی

استیک مرغ با سس پرتقال وانبه
ساعت ۳:٢٩ ‎ب.ظ روز شنبه ٩ بهمن ۱۳۸٩  کلمات کلیدی:


مواد اولیه :

  • سینه مرغ چهار عدد
  • پیاز یک عدد
  • زعفران دم کرده دو قاشق غذاخوری
  • آبلیمو یک قاشق مرباخوری
  • نشاسته ذرت و سرکه از هر کدام یک قاشق غذاخوری
  • انبه و آب پرتقال از هر کدام دو پیمانه
  • نمک، فلفل و ادویه و روغن زیتون به میزان لازم

طرز تهیه:                                                                                                      

سینه مرغ را با زعفران، پیاز خلال شده، آبلیمو، کمی روغن زیتون و نمک مزه‌دار کرده ودر یخچال سه ساعت استراحت دهید. سپس از یخچال در آورده و سینه‌مرغ را کمی بکوبید.

تابه را داغ کرده و استیک‌ها را درون تابه قرار داده بعد از سه الی چهار دقیقه برگردانده و طرف دیگر را کباب کنید.

آب پرتقال را با نشاسته مخلوط کرده و با نمک و سرکه حرارت دهید. سپس انبه‌ها را اضافه کرده و حرارت را کم کنید.

استیک را با این سس سرو نمایید.

مجله شماره 52 صفحه 13

آموزش از  شیما گلکار کارشناس آشپزی بین المللی از ارومیه