رازهای قاشق طلایی

آموزش آشپزی و اطلاع رسانی

کوکوی اشپل
ساعت ۱٠:٠٢ ‎ب.ظ روز پنجشنبه ۳٠ دی ۱۳۸٩  کلمات کلیدی:


مواد لازم:

اشپل ماهی ٣٠٠گرم

مخلوط سبزیجات(گشنیز+تره+جعفری+سیر تازه+کمی شنبلیله)خرد شده

تخم مرغ ٢ عدد

سیر ٢ حبه

فلفل سیاه ساییده شده  به میزان لازم

ماست ١ ق غ

زردچوبه +نمک   به میزان لازم

روغن برای سرخ کردن

اشپل ماهی راشسته بادست فشار دهید تا پوشش شفاف ان جدا شود.

سپس سبزیجات وسیر خرد شده ماست ونمک وفلفل وزردچوبه راریخته وهم زده ودر تابه هردوطرف را سرخ میکنیم.