رازهای قاشق طلایی

آموزش آشپزی و اطلاع رسانی

سالاد سبزیجات ومرغ گریل
ساعت ۱:۳٠ ‎ق.ظ روز سه‌شنبه ٢۸ دی ۱۳۸٩  کلمات کلیدی:

 

 


مواد اولیه :

  • سینه‌مرغ 200 گرم
  • پیاز دوعدد
  • زعفران یک قاشق غذاخوری
  • آبلیمو یک قاشق چایخوری
  • برگ اسفناج و کاهو از هر کدام 100 گرم
  • انار یک پیمانه
  • بادام‌زمینی خردشده و شوید و سس مایونز از هر کدام نصف پیمانه
  • نمک و فلفل و روغن زیتون به میزان لازم
  • تخم‌مرغ پخته و خیار شور از هر کدام یک عدد
  • فلفل‌دلمه‌ای ساطوری‌شده نصف عدد
  • سرکه سیب دو قاشق غذاخوری
  • ماست خامه‌ای نصف پیمانه

               
طرزتهیه:

مرغ را در نمک، فلفل، زعفران، آبلیمو و یک پیاز خلال شده دوساعت بخوابانید. سپس کباب‌کرده و خلالی برش بزنید.

کاهو، اسفناج و شوید را خرد کرده و با انار و بادام زمینی، مرغ و پیاز خلال شده مخلوط  نمایید. برای سس سالاد...خیارشور را ریز خرد کرده و با تخم‌مرغ رنده‌شده، فلفل‌دلمه‌ای، سس مایونز، ماست خامه‌ای، روغن زیتون، سرکه، نمک و فلفل مخلوط و در کنار سالاد سرو کنید.

مجله شماره 51 صفحه 37

آموزش از شیما گلکار کارشناس آشپزی بین المللی