رازهای قاشق طلایی

آموزش آشپزی و اطلاع رسانی

سالاد لوبیا سبز
ساعت ۳:٥۸ ‎ب.ظ روز سه‌شنبه ٢۱ دی ۱۳۸٩  کلمات کلیدی:


مواد اولیه :

  • کاهو چینی یک عدد
  • لوبیا سبزپخته شده 300 گرم
  • فلفل دلمه‌ای رنگی و کنسرو ذرت و خیار شور از هر کدام نصف پیمانه
  • قارچ 70 گرم
  • سس مایونز و خامه از هر کدام نصف پیمانه
  • سرکه سیب دو قاشق غذاخوری
  • نمک، فلفل قرمز و روغن زیتون به میزان لازم

 طرز تهیه:                                                                                                       

 تمام مواد را به صورت اریب خرد کرده و با هم مخلوط کنید. سسی را که شامل مایونز، خامه، سرکه و فلفل است را هنگام سرو سالاد روی آن بریزید.

مجله شماره 50 صفحه 17

شیما گلکار کارشناس آشپزی بین المللی