رازهای قاشق طلایی

آموزش آشپزی و اطلاع رسانی

سوپ کلم
ساعت ۳:۳۳ ‎ب.ظ روز سه‌شنبه ٢۱ دی ۱۳۸٩  کلمات کلیدی:


مواد اولیه :

  • گوشت گوسفند 200 گرم
  • کلم خردشده سه پیمانه
  • هویج یک پیمانه
  • فلفل دلمه‌ای رنگی 1/3پیمانه
  • نخود فرنگی نصف پیمانه
  • آرد دو قاشق غذاخوری
  • قارچ 100 گرم
  • برگ بو و پیاز از هر کدام یک عدد
  • پنیر گودا 150 گرم
  • جعفری و گشنیز ساطوری شده به میزان لازم
  • خامه 3/4 پیمانه
  • نمک، فلفل، ادویه و روغن زیتون به میزان لازم

طرز تهیه:                                                                                                                        

ابتدا گوشت را به همراه پیاز، برگ بو، ادویه، فلفل و نمک بپزید. سپس آب آن را صاف کرده در تابه‌ای هویج نگینی خرد شده، نخود فرنگی، کلم، فلفل دلمه‌ای و قارچ را باروغن تفت دهید. آرد را اضافه کرده سپس آب گوشت وگوشت‌های خرد شده را ریخته و اجازه دهید تا کاملا بپزد. در پایان جعفری و خامه افزوده و با پنیر گودای خرد شده تزیین و سرو کنید.

مجله شماره 50 صفحه 50

 شیما گلکار کارشناس آشپزی بین المللی