رازهای قاشق طلایی

آموزش آشپزی و اطلاع رسانی

استیک شیر ماهی
ساعت ۳:٢٧ ‎ب.ظ روز سه‌شنبه ٢۱ دی ۱۳۸٩  کلمات کلیدی:


مواد اولیه :

  • شیر ماهی 800 گرم
  • سرکه چهار قاشق غذاخوری
  • روغن نصف پیمانه
  • زنجبیل تازه رنده‌شده دو سانتی‌متر
  • نمک و فلفل به میزان لازم
  • زعفران دم‌کرده و آبلیمو از هر کدام دو قاشق غذاخوری
  • پیاز خلال شده یک عدد

 

 

 

طرز تهیه:                                                                                                      

شیر ماهی را برش‌زده و در موادی که شامل زعفران، سرکه، آبلیمو، زنجبیل، پیاز، فلفل، نمک و روغن است، به مدت چهار ساعت استراحت دهید. سپس در تابه چدنی آنها را کباب کنید.

 نکته:

می‌توانید این کباب ماهی را با پلو سرو کنید.

مجله شماره 51 صفحه 28

شیما گلکار کارشناس آشپزی بین المللی