رازهای قاشق طلایی

آموزش آشپزی و اطلاع رسانی

زبرا کیک(zebra cake)
ساعت ۱٠:٠۳ ‎ق.ظ روز پنجشنبه ٩ دی ۱۳۸٩  کلمات کلیدی:


مواد لازم:

تخم مرغ  ٧عدد

آرد سفید نول  ٣ پیمانه

شکر ٢ پیمانه

شیر ١پیمانه

روغن مایع ١ پیمانه سر خالی

وانیل   ۴/١  ق.چ

بیکینگ پودر  ١ ق.غ

ابتدا فر را در درجه ١٨٠ گرم میکنیم.

زرده را از سفیده جدا کرده وزرده را با وانیل میزنیم.سپس شکر را اضافه کرده وآنقدر با همزن میزنیم تا سفید وکشدار شود.سپس روغن وکم کم شیر...سپس آرد را که با بیکینگ پودر مخلوط و٣ بار الک شده را کم کم افزوده وبا لیسک هم میزنیم.سفیده را با همزن کاملا میزنیم(دقت کنید همزن شما تمیز باشد)سفیده را تا زمانی میزنیم که کاملا سفت شده و جای پره همزن روی آن بماند.سفیده را با تمام مواد مخلوط کرده و٣/١ مواد را با کمی کاکائو مخلوط می کنیم.در قالب چرب شده ای که کاغذ روغنی انداخته ایم اول کمی از مایه سفیدوسپس از مایه کاکائویی درست دروسط مایه سفید میریزیم ومایه سفید را نیز درست در مرکز کاکائویی.بدین ترتیب تا کل مایه ما تمام شود .سپس به مدت ٣٠-۴٠ دقیقه در فر ١٨٠ قرار میدهیم.