رازهای قاشق طلایی

آموزش آشپزی و اطلاع رسانی

نان سبزیجات
ساعت ٢:٤٠ ‎ب.ظ روز شنبه ۱٧ مهر ۱۳۸٩  کلمات کلیدی:

 


  • مواد اولیه:
  • تخم‌مرغ یک عدد
  • کره نرم‌شده در محیط 100 گرم
  • کدو خورشی چهار عدد
  • بیکینگ‌پودر دو قاشق مرباخوری
  • نمک یک قاشق مرباخوری
  • پودر خمیرترش دو قاشق غذاخوری
  • آب گرم 500 میلی‌لیتر
  • شکر یک قاشق غذاخوری
  • شوید خشک پنج قاشق غذاخوری
  • زیتون بی‌هسته خردشده نصف پیمانه
  • آرد به میزان لازم
  • ٠٠٠٠٠٠٠٠٠٠٠٠٠٠٠٠٠٠٠٠٠٠٠٠٠٠٠٠٠٠٠٠٠٠٠٠٠٠٠٠٠٠٠٠٠٠٠٠٠٠

    طرز تهیه:

  • کدوها را با پوست درشت رنده کرده و با یک قاشق روغن تفت دهید تا آب آنها کشیده شود، سپس خنک کنید. شکر را با پودر خمیر مایه مخلوط کرده و روی آن آب ولرم ریخته و روی ظرف را بپوشانید تا عمل آمده و پف کند.

    کره، نمک، تخم‌مرغ، مایه خمیر، زیتون و شوید را مخلوط کنید. در ظرف دیگری آرد را با بیکینگ‌پودر الک کنید وسط آرد را گرد کرده و مخلوط کره و زیتون را داخل
    آن ریخته و مواد را کاملا ورز دهید تا خمیر به دست نچسبد و یک ساعت استراحت دهید.

    بعد از استراحت، خمیر را به فرم دلخواه باز کرده و کدوها را داخل آن ریخته و به شکل دلخواه لوله کرده یا فرم دهید، سپس در فری که از قبل با 180 درجه سانتی‌گراد گرم کرده‌اید قرار دهید تا به مدت 30 دقیقه بپزد.

    مجله آشپزی خانواده سبزشماره 44 صفحه 42

  • شیما گلکار-کارشناس آشپزی بین المللی