رازهای قاشق طلایی

آموزش آشپزی و اطلاع رسانی

پنکیک میوه های تابستانی
ساعت ۱٢:٤٤ ‎ق.ظ روز دوشنبه ٢٢ آذر ۱۳۸٩  کلمات کلیدی:

 

 


مواد اولیه :

  • تخم‌مرغ سه عدد
  • آرد 115 گرم
  • بیکینگ‌پودر یک قاشق چایخوری
  • شیر 140 میلی‌لیتر
  • نمک یک پنسه
  • عسل چهار قاشق غذاخوری
  • خلال بادام دو قاشق غذاخوری
  • میوه‌های فصل به میزان لازم

طرز تهیه: 

سفیده و زرده را جدا کرده و زرده را به همراه آرد، بیکینگ‌پودر و شیر با همزن بزنید. سفیده را جداگانه به همراه کمی نمک زده تا کاملا پف کند، سفیده را به مخلوط زرده و آرد اضافه کرده و با لیسک به صورت دورانی هم بزنید.  کف تابه را چرب کرده، از مخلوط به اندازه یک ملاقه برداشته و در تابه ریخته و اجازه دهید تا طلایی شود، سپس بر گردانید تا طرف دیگر نیز بپزد. در میان پنکیک‌های آماده از مخلوط میوه‌های فصل استفاده کنیدودر لایه آخر مقداری خلال بادام وعسل بریزید.

شیما گلکار کارشناس آشپزی بین المللی