رازهای قاشق طلایی

آموزش آشپزی و اطلاع رسانی

ترتیلا وسالسای ذرت
ساعت ۱٢:٤٢ ‎ق.ظ روز دوشنبه ٢٢ آذر ۱۳۸٩  کلمات کلیدی:


مواد لازم جهت تهیه 14 عدد ترتیلا با آرد گندم:

 

آرد گندم 225 گرم معادل 2 پیمانه

نمک ا ق چ

کره 1 ق غ

آب 120 میلی لیتر معادل نصف پیمانه

آرد را به همراه نمک در کاسه گودی الک کنید سپس کره نرم شده را اضافه و هم بزنید تا بصورت گلوله ریز در آید.

آب را کم کم اضافه کنید تا خمیر نرمی بدست آید.خمیر را بپوشانید ونیم ساعت استراحت دهید.خمیر را به 14 گلوله تقسیم وگلوله ها را با وردنه بصورت دایره 15 سانتی باز کنید..تابه ای را بدون روغن بر روی حرارت قرار دهید تا داغ شود.سپس هر دو طرف خمیرها را در تابه حرارت دهید تا بپزد.