رازهای قاشق طلایی

آموزش آشپزی و اطلاع رسانی

سوفله مرغ
ساعت ۱٢:۳۸ ‎ق.ظ روز دوشنبه ٢٢ آذر ۱۳۸٩  کلمات کلیدی:

مواد لازم:

سس بشامل (سس سفید) ١ پیمانه

پنیر پیتزا(موزارلا) ١٠٠گرم

سفیده تخم مرغ  ٢ عدد

مرغ تفت داده شده  ٢پیمانه

سبزیجات خرد وسرخ شده ١پیمانه

ادویه نمک فلفل

سس بشامل را با مرغ وپنیر وسبزیجات مخلوط کرده وداخل قالب می ریزیم.

سفیده تخم مرغ را با همزن زده وروی مواد ریخته ودر نهایت در فر ١٨٠ به مدت ٢٠د قیقه قرار میدهیم .

شیما گلکار -کارشناس آشپزی بین المللی