رازهای قاشق طلایی

آموزش آشپزی و اطلاع رسانی

فراید رایس مرغ وسبزیجات
ساعت ۱٢:۳٥ ‎ق.ظ روز دوشنبه ٢٢ آذر ۱۳۸٩  کلمات کلیدی:


مواد لازم:

برنج باسماتی 2پیمانه

سبزیجات خرد شده بصورت خلالی (فلفل دلمه ای رنگی-قارچ-پیازچه -هویج-کلم....)

سینه مرغ خلال شده 300 گرم

سویا سس 4-5 ق س( بسته به غلظت سویا سس)

نمک چینی

روغن کنجد به میزان لازم

برنج را با نمک و کمی روغن بپزید."وک "را روی حرارت بگذاریدتا داغ شود و مرغها را به همراه سویا سس  در کمی روغن سرخ کنید و به ترتیب سبزیجات را اضافه نمایید.در پایان برنج را اضافه نموده و حرارت میدهیم.

این غذا را با انواع گوشت و میگوی سرخ شده هم میتوانید درست کنید.

اگر گوشت یا مرغ را باکمی پیاز و ورچستر و سویا سس مزه دار کنید طعم بسیار دلچسبی را از این غذا تجربه میکنید.