رازهای قاشق طلایی

آموزش آشپزی و اطلاع رسانی

میتلف
ساعت ۱٢:٢٦ ‎ق.ظ روز دوشنبه ٢٢ آذر ۱۳۸٩  کلمات کلیدی:

 


مواد لازم:

گوشت چرخ کرده 750 گرم

آرد  ٠.۵ پیمانه

شیر  یک دوم پیمانه

پیاز سرخ شده  4 ق غ

جعفری خرد شده  3-2 ق غ

تخم مرغ 4 عدد

رب گوجه فرنگی  2 ق غ

زرده وسفیده تخم مرغ را جدا می کنیم.

آرد را در شیر حل نموده سپس نمک جعفری فلفل پیاز را به مایه اضافه کرده وسپس

زرده وگوشت را اضافه می کنیم.

سفیده را جداگانه با همزن برقی زده تا پف کند وبه مایه گوشت اضافه می کنیم.

کف قالب را چرب کرده ومقداری آرد سوخاری می پاشیم.ومایه را داخل قالب ریخته

وبرای اینکه ته ظرف نسوزد آن را در ظرف بزرگ آب قرار داده وبطریق بن ماری آنرا می پزیم.

(این غذا باید داخل فر با بخار آب پخته شود)

قالب را در فر 175 درجه سانتیگراد یا 350 درجه فارنهایت  به مدت 1 ساعت قرار میدهیم.

 

شیما گلکار -کارشناس آشپزی بین المللی