رازهای قاشق طلایی

آموزش آشپزی و اطلاع رسانی

خوراک مرغ شیرین
ساعت ٢:٢٧ ‎ب.ظ روز شنبه ۱٧ مهر ۱۳۸٩  کلمات کلیدی:

مواد اولیه :

  • سینه مرغ 400 گرم
  • زعفران دم‌کرده چهار قاشق غذاخوری
  • قیسی و آلو بخارا از هر کدام یک پیمانه
  • بادام پوست‌کنده و انجیر خشک از هر کدام نصف پیمانه
  • شکر نصف پیمانه
  • سرکه سیب یک سوم پیمانه 
  • آب یک پیمانه
  • نمک و فلفل به میزان لازم
  • روغن یا کره 50 گرم

................................................................................................

طرزتهیه:                                                                                                                                                                                              

نیمی از کره را در تابه گرم کرده و به آن مقداری روغن اضافه کنید تا نسوزد، سپس سینه مرغ را نگینی درشت خرد کرده و در کره سرخ کنید. در اواسط پخت زعفران، نمک و فلفل را اضافه نموده، مرغ‌ها را از تابه خارج کنید. در تابه‌ای دیگر شکر را ریخته، روی حرارت ملایم قرار دهید تا ذوب و کارامل شود، سپس به آرامی به آن آب و سرکه اضافه کنید و بعد از جوشیدن و کمی غلظت پیدا کردن انجیر، بادام، آلو بخارا و قیسی را اضافه نموده و اجازه دهید تا کمی بپزد. در پایان کمی کره و مرغ‌های سرخ‌شده را به آن اضافه و همراه با چلو سرو کنید.

مجله آشپزی خانواده سبز شماره 44 صفحه 20

شیما گلکار-کارشناس آشپزی بین المللی