رازهای قاشق طلایی

آموزش آشپزی و اطلاع رسانی

مرغ آنـانـاسی
ساعت ۳:٠۱ ‎ب.ظ روز پنجشنبه ۱٥ مهر ۱۳۸٩  کلمات کلیدی:

مواد اولیه :

ران مرغ چهار عدد
فلفل سفید ساییده‌شده یک قاشق مرباخوری
سس مایونز سه قاشق غذاخوری
آناناس تازه یا کمپوت چهار برش 
عسل و کره از هر کدام دو قاشق غذاخوری
سرکه یک قاشق غذاخوری                                                                            
آلو خیس‌خورده و قیسی از هر کدام نصف پیمانه
نمک به میزان لازم


طرز تهیه:  

 

ابتدا ران مرغ را با نمک و فلفل سفید مزه‌دار کرده و سس مایونز بزنید سپس دور قسمت انتهایی استخوان را فویل پیچیده و در سینی فر قرار دهید تا به مدت نیم ساعت در دمای 180 درجه سانتی گراد برشته شود.

در تابه‌ای کره را ذوب کرده و آناناس‌ها را به آن اضافه کنید تا طلایی شود، سپس عسل و سرکه را نیز اضافه کرده، آلو و قیسی را هم بریزید و اجازه دهید کمی تفت بخورد. سپس مطابق شکل سرو کنید.

نکته:

1. اگر از آناناس تازه استفاده کردید، می‌توانید سرکه را حذف کنید.

2. این غذا را می‌توانید با کته قالبی سرو کنید.

مجله آشپزی خانواده سبزشماره 43 صفحه 20

شیما گلکار-کارشناس آشپزی بین المللی