رازهای قاشق طلایی

آموزش آشپزی و اطلاع رسانی

کباب کره ای
ساعت ۱۱:۳۱ ‎ب.ظ روز جمعه ۱٩ آذر ۱۳۸٩  کلمات کلیدی:

 

 

 

مواد لازم:

راسته گوسفند یاسینه یا ران مرغ ۵٠٠ گرم

سس سویا ٢/١ پیمانه

سیر ۴ حبه

فلفل قرمز ١ ق چ

زنجبیل ١ ق چ

شکر ١ ق غ

ارده ۴ ق غ

روغن به میزان لازم

سبزیجات مانند(کدو, قارچ ,پیاز نقلی)

طرز تهیه :

ابتدا گوشتها را بصورت تکه ای یا نواری برش زده وسپس هر کدام را جداگانه با مواد بخوابانید.به این ترتیب که گوشت را   با فلفل زنجبیل سیر وسس سویا مخلوط کرده و3 ساعت استراحت دهید.در انتها ارده وروغن را اضافه کرده6 ساعت در یخچال قرار دهید.

به سیخ کشیده کباب کنید.