رازهای قاشق طلایی

آموزش آشپزی و اطلاع رسانی

کباب تری یاکی(تریاکی)
ساعت ۱٠:۱۳ ‎ب.ظ روز جمعه ۱٩ آذر ۱۳۸٩  کلمات کلیدی:

مواد لازم:

 

گوشت(راسته گوساله یا گوسفند یا فیله گوسفند)یا مرغ 500گرم

سیر کوبیده 5-4 حبه

سس تری یاکی(تریاکی)  5 ق غ برای مزه دار کردن  و4 ق غ برای سرو

طرزتهیه:

گوشتها را چهار گوش خرد کنید وبا مواد کاملا مزه دار کنید و2 ساعت در یخچال استراحت دهید وسپس به سیخ کشیده روی کباب پز قرار دهید تا زمانیکه رنگ آن عوض شود سپس دوباره سس بزنید و باز هم روی حرارت قرار دهید چند بار حین پخت سس بزنید.

سپس در بشقاب کشیده سس گرم تریاکی بزنید.

سس تریاکی:نوعی سس با طعم شور وشیرین

سس سویا۵/٠ پیمانه

سیر خمیر شده ١عدد

شکر ١ ق م

زنجبیل ١ ق چ

سرکه ١ ق غ

روغن ٣ ق غ

تمام مواد را میکس کنید.

شیما گلکار کارشناس آشپزی بین المللی