رازهای قاشق طلایی

آموزش آشپزی و اطلاع رسانی

سالاد نخود
ساعت ٩:٢۱ ‎ب.ظ روز دوشنبه ۱٥ آذر ۱۳۸٩  کلمات کلیدی:

موادلازم:

نخود پخته ٢پیمانه

کدوخورشتی ٢عدد

پنیر گوسفندی  ١پیمانه

سس١:روغن زیتون ٢ق+آب لیمو ترش ورنده پوست آن+سرکه بالزامیک ٢ق+نمک وفلفل

سس٢:ماست چکیده+سیر کوبیده شده ٢حبه+سبزی معطر خشک+نمک وفلفل

کدوها را ورقه کرده ودر تابه گریل چرب شده کباب کنید وسپس با نخود وپنیر (لیقوان)مخلوط وهمراه با سس سرو کنید.

 

شیما گلکار-کارشناس آشپزی بین المللی