رازهای قاشق طلایی

آموزش آشپزی و اطلاع رسانی

رشته پلو
ساعت ۸:٤۳ ‎ب.ظ روز دوشنبه ۱٥ آذر ۱۳۸٩  کلمات کلیدی:

مواد لازم برای 4 نفر:

برنج  3پیمانه

رشته پلویی  2/1 و1 پیمانه

نخود پخته 1 پیمانه

گوشت چرخ کرده 400 گرم

پیاز رنده شده 1 عدد

آرد 4 ق غ

خرمای هسته گرفته150 گرم

کشمش بی دانه 1 پیمانه

پیاز داغ   5-4 ق غ

روغن یا کره

نمک وفلفل

طرز تهیه:

گوشت چرخ کرده را به همراه پیاز رنده شده ورز دهید ونمک وفلفل اضافه کنید سپس به صورت گلوله های کوچک در آورده در آرد بغلطانید وسپس در روغن سرخ کنید.

برنج را از قبل خیس کنید وسپس در آب جوش ریخته وسپس در اواخر پخت نخود پخته ورشته را اضافه کنید و بعد از 3 دقیقه آبکش کنید.

گوشتها را لابلای برنج ریخته وهمراه با زعفران برنج را دم کنید.

خرما وکشمش را در مقداری کره تفت دهید وهمراه با پیاز داغ ظرف را تزیین کنید.

 

شیما گلکار-کارشناس آشپزی بین المللی