رازهای قاشق طلایی

آموزش آشپزی و اطلاع رسانی

پاستا آلفردو ومرغ
ساعت ٧:٤٠ ‎ب.ظ روز شنبه ۱۳ آذر ۱۳۸٩  کلمات کلیدی:

مواد لازم برای 4 نفر :

پیاز متوسط خلال شده  2عدد

سینه مرغ خرد شده 400گرم

خامه 2 پیمانه

جعفری 4 ق غ

پنیر پارمزان  5/1 پیمانه

کره  50 گرم

اسپاگتی 600 گرم

سیر 3 حبه

جوز هندی رنده شده 2/1 عدد

نمک وفلفل ساییده شده   به میزان لازم

طرز تهیه:

پاستا را در آب جوشانده بعد از 10دقیقه آبکش کنید و2/1 از آب آنرا نگاه دارید.

در تابه ای کره وسیر را ریخته سپس پیاز را اضافه وتفت دهیدتا شفاف شود.سپس 

سینه مرغ را اضافه نموده تفت دهید تا مرغها پخته شودونمک وفلفل اضافه کنید.

تابه را از روی حرارت برداشته وبه آن خامه و 2/1 پنیر وجعفری را اضافه کنید.

پاستا را به این سس افزوده و از آبی که اسپاگتی را در آن پخته وآبکش کرده اید2/1 پیمانه به سس اضافه کنید وبگذارید3-2 دقیقه حرارت ببیند سپس با بقیه پنیر و جوز رنده شده سرو کنید.

 

شیما گلکار -کارشناس آشپزی بین المللی