رازهای قاشق طلایی

آموزش آشپزی و اطلاع رسانی

پلو فرانسوی(لیموزین)
ساعت ٧:٢٢ ‎ب.ظ روز شنبه ۱۳ آذر ۱۳۸٩  کلمات کلیدی:


مواد لازم برای 4 نفر:

مرغ  800 گرم

برنج  4 پیمانه

رب گوجه 2 ق غ

هویج متوسط  3عدد

کشمش  1پیمانه

استاک مرغ(آب مرغ) 2/1 پیمانه

هل کوبیده 1ق چ

نخود فرنگی پخته 1 پیمانه

پیاز متوسط 2 عدد

روغن   به میزان لازم

نمک فلفل وادویه به میزان لازم

طرز تهیه:

ابتدا تکه های مرغ را سرخ می کنیم وجدا میگذاریم کمی بپزد.

پیاز را نیز جداگانه سرخ میکنیم.برنج را در آب خیس نموده وسپس آبکش میکنیم.

در ظرفی مرغ نیم پز شده پیاز سرخ شده هویج رنده شده کشمش ونخود فرنگی را با رب ادویه وهل مخلوط میکیم ودر آخر برنج واستاک را اضافه کرده همه را با هم مخلوط در قابلمه ریخته وبا حرارت کم دم میکنیم.

 

شیما گلکار-کارشناس آشپزی بین المللی