رازهای قاشق طلایی

آموزش آشپزی و اطلاع رسانی

نان و توپک پنیــری
ساعت ٢:٥٤ ‎ب.ظ روز پنجشنبه ۱٥ مهر ۱۳۸٩  کلمات کلیدی:

مواد لازم:

پنیر خامه ای وپنیر سفید فتا  از هر کدام ١٠٠گرم

سبزی معطر خرد شده  ٣-٢ ق غ

گردو-پسته-بادام  پودر شده     به میزان لازم

خمیر آماده نان    به میزان لازم

کنجد   به میزان لازم

طرز تهیه:                                                                               

 برای تهیه پیاله‌ها از نان، به اندازه یک نارنگی از خمیر برداشته و دور تا دور قالب بچسبانید تا شکل قالب پیدا کند. سپس در فر 180 درجه سانتی‌گراد به مدت 90 دقیقه قرار دهید.

پنیر را با چنگال له کرده سبزی را اضافه کنید، دست را با روغن چرب کرده از پنیر به اندازه گردو برداشته و در دست به شکل توپ در آورید سپس در مغزهای آسیاب‌شده بغلتانید.

مجله آشپزی خانواده سبز شماره 43 صفحه 74

شیما گلکار-کارشناس آشپزی بین المللی