رازهای قاشق طلایی

آموزش آشپزی و اطلاع رسانی

نان صبحانه
ساعت ۱۱:۱٠ ‎ب.ظ روز چهارشنبه ۱٢ آبان ۱۳۸٩  کلمات کلیدی:

مواد لازم:

نمک2/1 ق چ

مایه خمیر فوری  5/1ق غ

کره آب شده 50 گرم

شیر ولرم  1 پیمانه

وانیل  3/1 ق چ

آرد حدودا  8 پیمانه

بهبود دهنده آرد  2/1 ق چ

تخم مرغ 1 عدد

آب ولرم2/1 پیمانه

شکر 5/8 ق غ

کنجد وتخم خرفه   به میزان لازم

طرز تهیه:

3 پیمانه آرد را در کاسه ای بریزید .سپس مایه خمیر نمک شکر بهبود دهنده و وانیل را اضافه کرده وخوب مخلوط کنید.

سپس کره آب شده شیر آب ولرم وتخم مرغ را وسط آرد بریزید.مواد را با هم مخلوط و آنقدر اضافه کنید تا خمیر به دست نچسبد.خمیر را ١٠دقیقه ورز داده سپس آنرا گلوله کنید ودر ظرفی قرار داده روی آنرا پوشانده وبه مدت ٢-١ ساعت در جای گرم قرار دهید تا حجمش ٢ برابر شود.پس از آن دوباره ٢-١ دقیقه خمیر را ورز داده وگلوله هایی از خمیر برداشته به اشکال مختلف در بیاورید ودر سینی فر چرب شده با فاصله بچینید دوباره روی خمیر را پوشانده ودر مکان گرمی حدود ٣٠ دقیقه استراحت دهید تا خمیر حجم گرفته و پف کند.

با برس روی خمیر را زرده تخم مرغ مالیده وکنجد بپاشید .نانها را در فر از قبل گرم شده با حرارت ١٨٠ درجه cبه مدت ٣٠ دقیقه بپزید.

شیما گلکار-کارشناس آشپزی بین المللی