رازهای قاشق طلایی

آموزش آشپزی و اطلاع رسانی

نان زیره وگردو
ساعت ٤:٠٦ ‎ب.ظ روز چهارشنبه ۱٢ آبان ۱۳۸٩  کلمات کلیدی:

مواد لازم:

پودر خمیر ترش      1 ق غ

شکر 1  ف غ

آب گرم 2/1 پیمانه

شیر 2 پیمانه

روغن  2/1 پیمانه

زیره  2-3 ق غ

گردو خرد شده 2/1 پیمانه

نمک1 ق چ

آرد 6 پیمانه

زرده تخم مرغ 1عدد

طرز تهیه:

آب گرم را با خمیر ترش وشکر مخلوط کرده و در جای گرم قرار دهید تا مایه پف کند.شیر ونمک وزیره و روغن را مخلوط وبه مایه پف کرده اضافه کنید.آرد را نیز کم کم ا ضافه و ورز دهید ودر پایان گردو را نیز اضافه نمایید.روی خمیر را پوشانده وبه مدت 1 ساعت در جای گرم قرار دهید تا حجم آن دو برابر شود.گلوله هایی از خمیر درست کرده و در سینی چرب شده فر قرار داده  وروی آن زرده تخم مرغ مالیده و زیره بپاشید ودر فر 180 درجه سا نتیگراد که از قبل گرم کرده اید به مدت 30 دقیقه قرار دهید.

 

مجله شماره 45 آشپزی خانواده سبز صفحه59

شیما گلکار-کارشناس آشپزی بین المللی