رازهای قاشق طلایی

آموزش آشپزی و اطلاع رسانی

رول پیچ گوشت
ساعت ٤:٥٠ ‎ب.ظ روز سه‌شنبه ۱۱ آبان ۱۳۸٩  کلمات کلیدی:

مواد لازم برای تهیه خمیر:

کره 50 گرم

پودر خمیر ترش  1 ق م

تخم مرغ 1 عدد

شیر  2/1 پیمانه

آرد  2 پیمانه

نمک 1 ق م

بیکینگ پودر 1 ق چ

کنجد یا تخم خرفه به میزان لازم

 مواد داخل خمیر:

گوشت چرخ کرده 200 گرم

پیاز داغ 3 ق غ

رب گوجه فرنگی 1 ق غ

فلفل دلمه ای 1 عدد

قارچ 100-50گرم

ادویه نمک وفلفل به میزان لازم

طرز تهیه خمیر:ابتدا آرد را به همراه بیکینگ پودر ونمک الک سپس وسط آنرا گود کرده وکره نرم وتخم مرغ وپودر خمیر ترش را اضافه کنید.کم کم شیر را به آن اضافه کرده و ورز دهید .بگذارید 1 ساعت بماند تا حجم آن 2 برابر شود (به اصطلاح ور بیاید)

قارچ را با کمی روغن ونمک تفت داده وفلفل دلمه ای را اضافه کرده کنار بگذارید.

در تابه ای گوشت چرخ کرده را با پیاز داغ وکمی روغن تفت داده سپس رب وادویه را اضافه نمایید آنگاه مخلوط قارچ را به آن اضافه کنید.

از خمیر به اندازه نارنگی بر داشته ,با  وردنه باز کنید ,دایره را از قطر دو برش بزنید تا 4 مثلث داشته باشید, در قاعده مثلث مقداری از مواد ریخته ورول کنید. سپس روی آن زرده تخم مرغ بزنید وتخم خرفه یا کنجد بپاشید ودر فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 30 دقیقه قرار دهید تا بپزد.

 

مجله شماره 45 آشپزی خانواده سبز صفحه 16

شیما گلکار کارشناس آشپزی بین المللی