رازهای قاشق طلایی

آموزش آشپزی و اطلاع رسانی

فارفاله ژامبون
ساعت ٤:۳٠ ‎ب.ظ روز سه‌شنبه ۱۱ آبان ۱۳۸٩  کلمات کلیدی:

مواد لازم:

پاستای فارفاله    500گرم

قارچ وژامبون   از هر کدام 200 گرم

سیر 2 حبه

خامه  300 میلی لیتر

گشنیز خرد شده 2 ق غ

طرز تهیه:

روغن را در تابه ریخته وبه ترتیب سیر-قارچ وژامبون را تفت می دهیم وسپس خامه را اضافه کرده واز روی حرارت بر میداریم.پاستا را در آب جوش ریخته وبه همراه نمک میپزیم وبعد از 8 دقیقه آبکش می کنیم.پاستا را به مواد آماده اضافه کرده وگشنیز را ریخته وبعد از 3 دقیقه حرارت دادن سرو میکنیم.

 شیما گلکار -کارشناس آشپزی بین المللی