رازهای قاشق طلایی

آموزش آشپزی و اطلاع رسانی

اسپاگتی با سس خامه وگردو
ساعت ۱:۳٧ ‎ق.ظ روز سه‌شنبه ۱۱ آبان ۱۳۸٩  کلمات کلیدی:

مواد لازم:

گردو خیس خورده 1پیمانه

اسپاگتی 400 گرم

خامه200 میلی لیتر

فلفل دلمه ای رنگی 1عدد

برگ ریحان خرد شده و نخود فرنگی  2/1 پیمانه

پنیر پارمزان رنده شده 100 گرم

کره 50 گرم

طرز تهیه:

گردو را در آب جوش قرار دهید تا پوست انها به راحتی گرفته شودوسپس آنها را خردکنید.اسپاگتی رابه آب در حال جوشیدن اضافه کرده و بعد از 8 دقیقه آبکش کنید.در تابه ای کره را آب کرده وخامه گردو  وفلفل دلمه ای خرد شده وپنیر پارمزان واسپاگتی را اضافه کنید .در پایان ریحان خرد شده را افزوده وبعد از 2 دقیقه سرو کنید.

مجله شماره40 آشپزی خانواده سبز صفحه 66

شیما گلکار-کارشناس آشپزی بین المللی