رازهای قاشق طلایی

آموزش آشپزی و اطلاع رسانی

کباب مرغ با رزماری
ساعت ۱۱:۱٩ ‎ب.ظ روز چهارشنبه ٥ آبان ۱۳۸٩  کلمات کلیدی:

سینه مرغ٨٠٠ گرم

هویج وذرت از هر کدام ۴ عدد

زعفران دم کرده  ١ق غ

ماست ١پیمانه

زیره-فلفل قرمز-زنجبیل تازه رنده شده  هر کدام ١ ق چ

ساقه رزماری تازه   ١٢ عدد

نمک فلفل وروغن  به میزان لازم

ذرت ها را با آب ونمک بپزید تا نرم شوند.برگهای ساقه رزماری را به غیر از چند تای انتهای ساقه بگیرید.

سینه مرغ را مکعبی برش داده ودر مایه ای که شامل ماست -زیره-زعفران-زنجبیل-فلفل ونمک ریخته واجازه دهید تا ٢ ساعت مزه دار شوند.

سپس مرغها را خارج کرده ودر سیخهای رزماری فرو کرده ولابلای آن هویج خرد شده بگذارید.تابه را با روغن چرب کرده وکبابها را در آن  قراردهید وبعد از مدتی برگردانده تا تمام اطراف سیخها پخته شود.سپس با ذرت پخته وحلقه شده  سرو کنید.

مجله شماره۴٠ آشپزی خانواده سبز صفحه ١٣

شیما گلکار-کارشناس آشپزی بین المللی