رازهای قاشق طلایی

آموزش آشپزی و اطلاع رسانی

استیک سینه مرغ با سس ایتالیایی
ساعت ۱٠:٢٩ ‎ب.ظ روز چهارشنبه ٥ آبان ۱۳۸٩  کلمات کلیدی:

سینه مرغ4عدد

پیاز وهویج هر کدام 1عدد

زعفران دم کرده به میزان لازم

کرفس 1 ساقه

فلفل دلمه ای رنگی 1عدد

رب گوجه فرنگی 1ق غ

نمک وفلفل به میزان لازم

استاک مرغ (آب مرغ) 1 پیمانه

ترخان  1ق غ

پیاز خلال شده 2 عدد

 روغن به میزان لازم

طرز تهیه:

مرغ را با بیفتککوب کوبیده وبه همراه پیاز وزعفران 1 ساعت استراحت می دهیم.هویج وکرفس وفلفل دلمه ای را به صورت نگینی ریز خرد کرده پیاز را تفت داده و هویج را اضافه می کنیم وسپس کرفس وفلفل دلمه ای را می افزاییم و همه را با هم تفت می دهیم.نمک فلفل واستاک مرغ را اضافه واجازه می دهیم سبزی ها نرم شده وبه روغن بیفتد ودر پایان ترخان را اضافه میکنیم.دو طرف مرغ را در تابه با کمی روغن کباب میکنیم.سپس از سس روی آن ریخته وسرو میکنیم.

شیما گلکار-کارشناس آشپزی بین المللی