رازهای قاشق طلایی

آموزش آشپزی و اطلاع رسانی

بورک مرغ(غذای کشور ترکیه)
ساعت ۱:٤٦ ‎ب.ظ روز چهارشنبه ٥ آبان ۱۳۸٩  کلمات کلیدی:


مواد لازم:

خمیر یوفکا 3 ورق یا خمیر فیلو

سینه مرغ خرد شده 400 گرم

فلفل دلمه رنگی خرد شده1عدد

گوجه فرنگی خرد شده 2عدد

جعفری خرد شده 5-4 قاشق غذا خوری

پیاز داغ3 قاشق غذا خوری

ادویه نمک وفلفل   به میزان لازم

پنیر موزارلا  200 گرم

روغن برای سرخ کردن

 

طرز تهیه:

سینه مرغ را خرد کرده ونمک وادویه زده وبا روغن تفت دهید  تا پخته شود.فلفل دلمه ای وگوجه فرنگی را اضافه کرده وکمی تفت داده جعفری و پیاز داغ را بیفزایید.سپس ورق یوفکا را از قطر دایره به 8 قسمت مساوی تقسیم کنید.در قاعده هر مثلث به وجود آمده مقداری از مواد گذاشته وپنیر پیتزا بریزید.از قاعده مثلث خمیر را جمع کرده وکمی از کناره ها تا کنید تا مواد بیرون نریزد.سپس خمیر را به سمت انتهای مثلث بپیچید وبعد در روغن سرخ کنید تا طلایی رنگ شود وسپس سرو کنید.

نکته:در صورتیکه خمیر یوفکا در دسترس ندارید از نان لواش نازک استفاده کنید.

مجله آشپزی خانواده سبز شماره42 صفحه1٣

شیما گلکار-کارشناس آشپزی بین المللی