رازهای قاشق طلایی

آموزش آشپزی و اطلاع رسانی

کتف مـرغ گـریل شده
ساعت ۱٠:٥۱ ‎ق.ظ روز شنبه ۱۳ دی ۱۳٩۳  کلمات کلیدی:

کتف و بال مرغ: 800 گرم سس کچاپ: یک پیمانه سویا سس: نصف پیمانه عسل: دو قاشق غذاخوری پیاز: دو عدد آب پرتقال: یک پیمانه روغن زیتون: نصف پیمانه فلفل و ادویه: به میزان لازم

پیازها را خلالی خرد کرده و در ظرف گودی میریزیم، سپس سس کچاپ، سویا سس، عسل، آب پرتقال، روغن زیتون، فلفل و ادویه را اضافه نموده، کتف و بالها را داخل سس قرار داده و با دست کمی مخلوط میکنیم. بعد در یخچال به مدت هشت ساعت استراحت میدهیم و روی تابه گریل یا روی ذغال کباب مینماییم.

به دلیل وجود سس سویا از نمک استفاده نمیکنیم.