رازهای قاشق طلایی

آموزش آشپزی و اطلاع رسانی

نـودل با کوفـته سـویا
ساعت ۱٠:٤٧ ‎ق.ظ روز شنبه ۱۳ دی ۱۳٩۳  کلمات کلیدی:

مواد لازم برای چهار نفر
فلفل دلمهای رنگی: دو عدد
کنجد: دو قاشق غذاخوری
سس سویا روشن: سه قاشق غذاخوری
ســویا: دو پیمانه
بادام زمینی: نصف پیمانه
تخممرغ: یک عدد
پودر نان خشک: دو قاشق غذاخوری
نودل: 350 گرم
روغن کنجد: چهار قاشق غذاخوری
سیر له شده: یک حبه
زنجبیل رنده شده: یک قاشق غذاخوری
پیاز: یک عدد
آرد: سه قاشق غذاخوری
کلم بروکلی: 150 گرم
نمک، فلفل و ادویه: به میزان لازم

سویا را خیس کرده، سپس همراه با پیاز، پودر نان خشک، بادام زمینی، تخممرغ، ادویه و نمک در دستگاه غذاساز مخلوط میکنیم. مواد آماده شده را به صورت توپکهای کوچکی درآورده، در مقداری آرد غلتانده و در روغن کنجد سرخ میکنیم. قابلمهای را پر از آب کرده و روی حرارت میگذاریم تا بجوشد، سپس نودل و نمک را به آن اضافه نموده و کمی بعد آبکش میکنیم. سیر، زنجبیل و فلفل دلمهای را به صورت (ژولین) نازک برش زده و در روغن کنجد تفت میدهیم، نودل و سویا سس را نیز همراه ادویه، فلفل و نمک به این مواد اضافه کرده و کمی تفت میدهیم، سپس با کوفته سویا، کلم بروکلی خرد شده و مقداری کنجد سرو میکنیم.

مجله شماره 180 صفحه 32