رازهای قاشق طلایی

آموزش آشپزی و اطلاع رسانی

مرغ گریل و انجیر کاراملیزه
ساعت ۱٠:٢٢ ‎ق.ظ روز شنبه ۱۳ دی ۱۳٩۳  کلمات کلیدی:

مواد لازم برای چهار نفر
سینه مرغ بدون استخوان: 800 گرم
دانه فلفل و میخک کوبیده شده: به میزان لازم
پیاز: یک عدد
سیر کوبیده شده: دو حبه
نمک و روغن زیتون: به میزان لازم
انجیر خرد شده: دو پیمانه
شکر: دو قاشق غذاخوری
سرکه سیب: دو قاشق غذاخوری
سس سویا: سه قاشق غذاخوری
بادام: دو قاشق غذاخوری

انجیرها را به چهار قسمت تقسیم کرده، شکر را روی آن میپاشیم و 15-20 دقیقه استراحت میدهیم. کف تابه یک قاشق روغن ریخته و مخلوط انجیر را به آن اضافه میکنیم، روی حرارت ملایم قرار داده حدود 10 الی 15 دقیقه تا شکر و انجیر کاراملی شده و کمی شهد داشته باشد. سرکه سیب، نیمی از سس سویا و بادام را اضافه کرده، بعد از دو دقیقه حرارت دادن شعله را خاموش میکنیم. سینه مرغ را بین دو لایه نایلون قرار داده و کمی میکوبیم، سپس داخل ظرفی گود روغن زیتون، پیاز خرد شده، بقیه سس سویا، سیر، فلفل، میخک و نمک ریخته، سینههای مرغ را به مدت دو ساعت در مواد گذاشته و در یخچال قرار داده تا مزهدار شود، بعد از این مدت روی کبابپز یا در ماهیتابه گریل مرغ را کباب میکنیم. مرغ گریل شده را با چاقوی تیز بریده و در ظرف سرو قرار میدهیم. از انجیرهای کاراملیزه دورتادور اسلایسهای مرغ میگذاریم و به همراه رزماری و بادام پرک شده سرو میکنیم.