رازهای قاشق طلایی

آموزش آشپزی و اطلاع رسانی

چیکن اسپایسی و سالسا انبه
ساعت ۱٠:۱۸ ‎ق.ظ روز شنبه ۱۳ دی ۱۳٩۳  کلمات کلیدی:

مواد لازم برای چهار نفر
فیله مرغ: 800 گرم
تخم مرغ: دو عدد
خامه: یک قاشق غذاخوری
آرد: دو پیمانه
آرد سوخاری: دو پیمانه
پودر نان خشک: دو قاشق غذاخوری
ارگانو، فلفل سیاه و نمک: به میزان لازم
روغن برای سرخ کردن: به میزان لازم


مواد لازم برای سالسا انبه
انبه: یک عدد
فلفل قرمز: یک عدد
خیار بدون دانه: یک عدد
پیاز: یک عدد
گشنیز خرد شده: یک قاشق غذاخوری
روغن زیتون: به میزان لازم

فیله مرغ را به صورت برشهای باریک خرد میکنیم. تخممرغها و خامه را مخلوط کرده، آرد سوخاری را نیز با پودر نان خشک و ادویهها مخلوط مینماییم. فیلهها را ابتدا در آرد، سپس در تخممرغ و پس از آن در آرد سوخاری غلتانده و در روغن فراوان سرخ میکنیم.

طرز تهیه سالسا انبه

تمام مواد را خرد کرده و با روغن زیتون مخلوط میکنیم.

 

مجله شماره202و203صفحه14