رازهای قاشق طلایی

آموزش آشپزی و اطلاع رسانی

خوراک کوفته بلغور و نخود
ساعت ۱٠:۱۳ ‎ق.ظ روز شنبه ۱۳ دی ۱۳٩۳  کلمات کلیدی:
مواد لازم برای چهار نفر
بلغور ریز: چهار پیمانه
آب جوش: چهار پیمانه
سفیده تخممرغ: دو عدد
روغن مایع: دو قاشق غذاخوری
آرد: شش قاشق غذاخوری
رب گوجهفرنگی: سه قاشق غذاخوری
نخود پخته شده: دو پیمانه
گوجهفرنگی خرد شده: یک پیمانه
فلفل دلمهای خرد شده: نصف یک عدد
نمک، فلفل سیاه و قرمز: به میزان لازم
پودر کاری: نصف قاشق غذاخوری
سس فلفل(تاباسکو):چند قطره
پیاز: یک عدد
رب گوجه فـرنگی: یک قاشق غذاخوری
لیموی تازه: یک عدد
سیر: سه حبه کره یا روغن: به میزان لازم
گشنیز و جعفری: نصف پیمانه

بلغور را با آب جوش خیسانده و در ظرف را میگذاریم، سپس آب اضافی را خارج کرده، آرد و سفیدههای تخم‌‌مرغ را افزوده و در آخر سه قاشق رب گوجهفرنگی، پودر کاری، نمک و روغن را میافزاییم. از خمیر گلولههایی کوچک درست کرده و در قابلمهای که آب در حال جوشیدن است، میریزیم. نشانه پخته شدن بلغورها به روی سطح آب آمدن آنهاست، سپس بلغورها را در ظرفی میکشیم. پیاز و سیرها را خرد کرده با کره کمی تفت میدهیم تا طلایی رنگ شود. گوجه فرنگی و فلفل دلمهای را افزوده، بعد از مدتی یک قاشق رب گوجهفرنگی، تاباسکو، فلفل، نمک و نخودهای پخته شده را اضافه میکنیم، کوفتهها را افزوده و اجازه میدهیم 10 دقیقه با حرارت ملایم بپزند. گشنیز و جعفری خرد شده را هنگام سرو روی غذا ریخته و با حلقههای لیمو سرو میکنیم.

این غذا برای گیاهخوران وعده غذایی مناسبی است.

مجله شماره 180 صفحه 33