رازهای قاشق طلایی

آموزش آشپزی و اطلاع رسانی

آش ماست
ساعت ۱٠:۱٠ ‎ق.ظ روز شنبه ۱۳ دی ۱۳٩۳  کلمات کلیدی:

بلغور و برنج از هر کدام: پیمانه ماست: چهار پیمانه اسـتاک گوشـت: چهار پیمـانه تخـم مرغ: یک عدد آرد: دو قاشق غذاخوری ترخان خشک: یک قاشق غذاخوری پودر فلفل قرمز گلها، نمک و کره: به میزان لازم

بلغور را از شش ساعت قبل خیس کرده سپس به همراه برنج با کمی آب میپزیم. تخممرغ را با ماست و آرد با همزن دستی یا چنگال کمی هم میزنیم و آن را به مخلوط برنج و بلغور اضافه مینماییم. استاک گوشت را نیز اضافه کرده و میگذاریم تا مواد به جوش آید. البته باید تا زمانی جوش آمدن آش آن را مرتب هم زده تا ماست نبرد.

پس از جوش آمدن، پودر ترخان یا نعنا خشک، نمک و پودر فلفل قرمز را با کره تفت داده و به آش اضافه میکنیم.