رازهای قاشق طلایی

آموزش آشپزی و اطلاع رسانی

آش بادنجان
ساعت ۱٠:٠۱ ‎ق.ظ روز شنبه ۱۳ دی ۱۳٩۳  کلمات کلیدی:

بادنجان متوسط: شش عدد پیـاز بزرگ: یک عدد سیر خــرد شده: دو حبه عدس: یک پیمـانه نخود: یک پیمـانه کشک: سه قاشق غذاخوری آرد در صورت نیاز: یک قاشق غذاخوری استاک گوشت: چهار پیمانه نعنا و پیاز داغ، کوفته ریزه و زعفران آب کرده: به میزان لازم نمک، فلفل، زردچوبه و روغن یا کره: به میزان لازم

 

نخود را که از قبل خیس کردهایم، میپزیم و در انتهای پخت عدس را اضافه میکنیم.

پیاز را خرد کرده و تفت میدهیم. سیر را نیز اضافه نموده و در پایان زردچوبه، نمک و فلفل میزنیم. بادنجانها را پوست گرفته، مکعبی خرد میکنیم و به مخلوط پیاز و سیر میافزاییم و تفت میدهیم تا نرم شوند. استاک گوشت و نمک را اضافه کرده و در ظرف را میگذاریم تا بپزند. نخود و عدس را نیز اضافه کرده، سپس کشک را به همراه کمی آب و آرد حل کرده، اضافه میکنیم و اجازه میدهیم کمی بپزد و غلیظ شود. در هنگام سرو با نعنا و پیاز داغ، کمی کشک، زعفران و کوفته ریزه تزیین مینماییم.