رازهای قاشق طلایی

آموزش آشپزی و اطلاع رسانی

خوراک سیب زمینی آلـمانی
ساعت ٩:٥۸ ‎ق.ظ روز شنبه ۱۳ دی ۱۳٩۳  کلمات کلیدی:
مواد لازم برای چهار نفر
فیله مرغ: 600 گرم
آب مرغ: یک پیمانه
میخک، جوزهندی، فلفل و برگ بو: به میزان لازم
پیاز: دو عدد
سیبزمینی: چهار عدد
پنیر موزارلا: 100 گرم
پودر سوخاری: 50 گرم
کره: 60 گرم
زردچوبه و نمک: به میزان لازم
طرز تهیه:

فیلهها را خرد کرده، همراه با یک عدد پیاز خرد شده و کره کمی تفت میدهیم. برگ بو، میخک، زردچوبه و مقداری آب جوش را به آن اضافه کرده و اجازه میدهیم تا مرغ بپزد. در اواخر پخت آب مرغ و نمک را اضافه کرده و به مدت 15 دقیقه دیگر اجازه میدهیم تا بپزد.سیبزمینیها را پخته، (نیازی به پخت کامل نیست) سپس به صورت مکعبی خرد میکنیم. پیاز دیگر را خلالی خرد کرده و با کمی کره تفت میدهیم تا شفاف شود، سپس پودر سوخاری را افزوده و یک دقیقه دیگر تفت میدهیم. سیبزمینیها را داخل ظرف نشکن یا سرامیکی ریخته و روی آنها فلفل، نمک و پنیر رنده شده میریزیم. روی پنیر را کمی جوزهندی رنده کرده، سپس با مخلوط پیاز میپوشانیم. ظرف را داخل فری که از قبل با حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم کردهایم، قرار داده تا روی مواد طلایی رنگ شود، سپس کنار مرغهای پخته شده سرو میکنیم.

مجله شماره206و207صفحه36