رازهای قاشق طلایی

آموزش آشپزی و اطلاع رسانی

کیک پسته
ساعت ٢:٤٤ ‎ب.ظ روز جمعه ۱۱ فروردین ۱۳٩۱  کلمات کلیدی:

http://kokken69.blogspot.com/2012/03/pistachio-marble-pound-cake.html


مواد لازم :
سه پیمانه (سیصد و چهل دو گرم) آرد مخصوص کیک
دو قاشق چای خوری بکینگ پودر
...یک دوم قاشق چایخوری نمک
یک و نیم پیمانه(پانصد گرم) شکر
*مقدار شکر رو به سیصد گرم کاهش بدید اگر زیاد شیرین دوست ندارید
۵۰ گرم  پسته ی چرخ شده یا کوبیده شده 
آب نود میلی لیتر
کره بدون نمک سیصد و چهل گرم
یک و نیم قاشق چایخوری عصاره وانیل
پنج عدد تخم مرغ بزرگ
یک دوم پیمانه (صد و بیست میلی لیتر) شیر پرچرب
.
طرز تهیه
.
0- فر رو روشن و روی دمای ۱۹۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید
1- یک قالب کیک سوراخ دار بیست و پنج سانتی رو با کره چرب کنید
2- آرد، بیگینگ پادر و نمک رو الک کنید
3- کره رو با سرعت متوسط همزن دو دقیقه هم بزنید
4- شکر رو اضافه کنید و چهار دقیقه با سرعت نیمه زیاد هم بزنید
5- وانیل و تخم مرغ ها رو دانه دانه اضافه کنید و اون قدر هم بزنید تا مخلوط بشن
6- آرد رو در سه قسمت مساوی اضافه کنید . بین هر دو قسمت نصف شیر رو هم اضافه کنید
7- پودر پسته رو با آب مخلوط کنید و اون رو با سه پیمانه از مایه کیک مخلوط کنید
8- یک سوم از مایه ساده رو کف قالب بریزید . سپس یک سوم از مایه پسته رو روی اون بریزید . و این کار رو تا پر شدن قالب ادامه بدید
9- برای مدت شصت تا هفتاد و پنج دقیقه یا تا وقتی که خلال دندان تمیز از مرکز کیک خارج بشه بپزید

لطفا دقت کنید.من لینک سایت مربوط به این مطلب را در بالا قرار دادم!!!!!

...کیکی که با این دستور و با نام کیک سه مغز درست شده را در این لینک ببینید.

http://shima-azar.persianblog.ir/post/137/

....متاسفم که خانمی به نام "فریده" چنین نظری برای نویسنده وبلاگ گذاشتن!!باعث تاسفه واقعا"