رازهای قاشق طلایی

آموزش آشپزی و اطلاع رسانی

بورک گوشت و گردو"etli cevizli borek"
ساعت ۱:٢٠ ‎ق.ظ روز چهارشنبه ۱٦ آذر ۱۳٩٠  کلمات کلیدی:


مواد لازم:

 خمیر یوفکا 3 ورق یا خمیر فیلو

 گوشت چرخ کرده 400 گرم

 گردو خرد شده      250 گرم

 فلفل دلمه رنگی خرد شده1عدد

 گوجه فرنگی خرد شده 2عدد

 جعفری خرد شده 5-4 قاشق غذا خوری

 پیاز داغ3 قاشق غذا خوری

ادویه نمک وفلفل  و کمی جوز هندی   به میزان لازم

 پنیر موزارلا  200 گرم

 آرد و پودر سوخاری(یا پودر نان) و تخم مرغ     به میزان لازم برای سوخاری کردن

روغن برای سرخ کردن

طرز تهیه: 

گوشت چرخ کرده را با ونمک وادویه و روغن تفت دهید  تا پخته شود.فلفل دلمه ای وگوجه فرنگی و گردو را اضافه کرده وکمی تفت داده جعفری و پیاز داغ را بیفزایید.سپس ورق یوفکا را از قطر دایره به 8 قسمت مساوی تقسیم کنید.در قاعده هر مثلث به وجود آمده مقداری از مواد گذاشته وپنیر  بریزید.از قاعده مثلث خمیر را جمع کرده وکمی از کناره ها تا کنید تا مواد بیرون نریزد.سپس خمیر را به سمت انتهای مثلث بپیچید وبعد درآرد و تخم مرغ و پودر سوخاری بغلطانید و روغن سرخ کنید تا طلایی رنگ شود وسپس سرو کنید.