رازهای قاشق طلایی

آموزش آشپزی و اطلاع رسانی

دلمه برگ مو مجلسی خوشمزه
ساعت ٥:۳٧ ‎ب.ظ روز شنبه ٥ آذر ۱۳٩٠  کلمات کلیدی:


مواد لازم:

گوشت چرخ کرده 150 گرم

پیاز1عدد

برنج آبکش کرده 420 گرم

لپه پخته 80 گرم

سبزی دلمه(تره-جعفری-گشنیز-شوید-پیازچه-ترخان) 2 پیمانه

ماست 2 ق غ

سیر 2 حبه

برگ مو 20-25 برگ

پیاز داغ وزرشک  مقداری برای تزیین

نمک-فلفل-زردچوبه

طرزتهیه:

ابتدا در تابه روغن ریخته و پیازها را کمی تفت دهید.سپس سیر له شده و گوشت را اضافه نموده نمک وادویه زده به تفت دادن ادمه دهید.به این مواد لپه و سبزی و در پایان برنج آبکش و ماست شده رااضافه کنید.

قالبهای سیلیکونی را چرب نموده و دو لایه از برگ موها را قرار دهیدو طوری بپوشانید که لبه های برگ از قالب بیرون باشد.مواد را داخل قالب ریخته و برگهایی که از قالب بیرون است را روی سطح مواد پهن کنید.

سپس قالب سیلیکونی را در ظرف پراز آب قرار دهید یا ظرف آبی را جداگانه داخل فر بگذارید تا دلمه ها با بخار آب پخته شوند.

قالب را در فر گرم شده در دمای 180 به مدت 20 دقیقه قرار دهید و سپس با پیاز داغ و زرشک تزیین کنید.

شیما گلکار-"مجله شماره اول سفره ایرانی"-صفحه 32-33