رازهای قاشق طلایی

آموزش آشپزی و اطلاع رسانی

"راویولی"
ساعت ٥:٠٢ ‎ب.ظ روز دوشنبه ۱٦ آبان ۱۳٩٠  کلمات کلیدی:


مواد داخل راویولی:

قارچ یا گوشت 200 گرم

پیاز 1 عدد

گشنیز 2 ق غ

اسفناج 20 برگ

پنیر موزارلا 150 گرم

پنیر پارمزان 3 ق غ

پیاز را خرد کرده تفت دهید تا شفاف شود سپس گوشت یا قارچ را اضافه کنید و ادویه و نمک بزنید.اسفناجهای بلانچ شده و گشنیزرا هم اضافه کنید.

مواد لازم برای خمیر:

زرده تخم مرغ 6 عدد

روغن 3 ق غ

شیر یک دوم لیوان

آرد   حدود 300 گرم

نمک

آرد را در کاسه اس الک کرده ووسط آنرا گود کنید.

زرده ها را به همراه شیر و روغن و نمک در داخل گودی ریخته و با دست هم بزنید تا خمیر شود.10 دقیقه ورز بدهیدو نیم ساعت در درمای اتاق استراحت دهید.

خمیر را با وردنه یا به کنم دستگاه پهن کنید.(شماره 5 دستگاه)

قلمو را به سفیده تخم مرغ آغشته کرده و به کل سطح خمیر بمالید.

مواد را به فولصل منظم روی خمیر قرار داده و مخلوط پنیر را اضافه کنید. و با خمیر دوم روی آنرا بپوشانید.

قابلمه را آب جوش بریزید  ونمک وروغن اضافه کنید.راویولی را به تعداد کم در آب جوش ریخته و سپس در سس قرار دهید و 2 -3 دقیقه در سس بجوشانید تا طعم دار شود.سپس سرو کنید.

مواد لازم برای سس:

پیاز 1 عدد کوچک

سیر 2 حبه

عصاره سبزیجات یا مرغ 1 عدد

روغن زیتون 2 ق غ

ریحان تازه(یا خشک شده) 1 ق غ

نصف فلفل دلمه ای رنگی

گوجه فرنگی خرد شده 2 عدد

پنیر ورقه ای دو ورق یا پنیر گودا 2 ق غ

نمک-فلفل-ادویه

پیاز را خرد کرده وسیر را رنده کرده با فلفل دلمه ای کمی تفت دهید.سپس گوجه را افزوده حرارت دهید.ادویه-ریحان-وپنیر را اضافه کنید و اگر رقیق بود ار آب پاستا اضافه کنید.