رازهای قاشق طلایی

آموزش آشپزی و اطلاع رسانی

"بورک با ماکارونی"Makarnalı Börek
ساعت ٥:٠٥ ‎ب.ظ روز دوشنبه ٢ آبان ۱۳٩٠  کلمات کلیدی:


 


موادلازم:
خمیر Milföy =خمیر هزار لا=پاف پیستری حدودا 8 عدد
250 گرم ماکارونی
... پنیر سفید و پنیر موزارلا حدود 200 گرم
2 عدد تخم مرغ
1 لیوان شیر
1 فنجان روغن مایع
جعفری
شوید
برای روی بورک کنجد و سیاه دانه یا تخم خرفه
طرز تهیه:
ماکارونی را در آب کم بپزید و کمی نمک به ان اضافه کنید(اگر ماکارونی را در آب کم بپزید مواد معدنی و ویتامین ها را از دست نمیدهد).یکی از زرده ها را جدا کرده و برای روی بورک کنار بگذارید .سفیده ویک عدد تخم مرغ کامل را به شیر و روغن اضافه نموده با قاشق هم بزنیدو جعفری و شویدساطوری شده را اضافه کنید.پنیر سفید له شده و پنیر موزارلا رنده شده را به مخلوط شیر اضافه واین مخلوط سس را هم بزنید.ماکارونی پخته شده را به این سس افزوده و هم بزنیدو قالب را چرب کنید و آرد بپاشید و 4 خمیر را ته قالب قرار دهید تا قالب را بپوشاند.ماکارونی ها را ریخته و با باقی خمیر را روی انها را بپوشانید و کناره ها را با سمت پایین بکشید.زرده تخم مرغ را با کمی روغن مایع هم زده و با برس روی خمیر بمالید و کنجد و سیاه دانه بپاشید. در فری که از قبل در دمای 180 گرم کرده اید قرار دهید تا طلایی رنگ شود.سپس گرم سرو کنید.
 
شیما گلکار-کارشناس آشپزی بین المللی