رازهای قاشق طلایی

آموزش آشپزی و اطلاع رسانی

بوقلمون و سس پرتقال
ساعت ۱٠:٠٦ ‎ب.ظ روز سه‌شنبه ۱٢ مهر ۱۳٩٠  کلمات کلیدی:


گوشت بوقلمون  5/1 تا 2 کیلو گرم

سس:
آب پرتقال 2 پیمانه

رنده پوست پرتقال 2/1 عدد پرتقال

رنده پوست لیمو ترش 2/1 قاشق چایخوری

نشاسته ذرت یک قاشق سوپخوری

 آب 2/1 عدد لیمو ترش

محلول زعفران به میزان لازم

روغن ونمک به میزان لازم

شکر یا عسل به میزان لازم

در یک ظرف نچسب روغن را با حرارت ملایم گرم کرده و گوشت و بوقلمون را به مدت 3 دقیقه در آن سرخ کرده و مدام زیر و رو می­ کنیم تا کمی طلایی رنگ شود. آن را به یک بشقاب منتقل کرده و پیاز و سیر را در همان ماهی­تابه می­­ریزیم و به مدت 3 تا 4 دقیقه یعنی تا زمانیکه پیازها نرم شود آن را سرخ می­ کنیم و حال باید گوشت بوقلمون و بقیه مواد را به داخل ماهی­تابه وارد کرده و کمی کرفس- هویج-دانه فلفل و آب افزوده میپزیم.

برای تهیه سس تمام مواد را مخلوط روی حرارت قرار میدهیم تا غلیظ شود.

شیما گلکار کارشناس آشپزی بین المللی