رازهای قاشق طلایی

آموزش آشپزی و اطلاع رسانی

سالاد برنج
ساعت ۱٢:٠٤ ‎ق.ظ روز سه‌شنبه ۱٢ مهر ۱۳٩٠  کلمات کلیدی:

 


 

  • برنج پخته‌شده سه پیمانه
  • فلفل دلمه‌ای رنگی یک عدد
  • مغز گردو 50 گرم
  • کشمش 30 گرم
  • سرکه دو قاشق غذاخوری
  • شکر یک قاشق غذاخوری
  • کنسرو نخودفرنگی 1/4 قوطی
  • نمک و فلفل و روغن زیتون به میزان لازم
  •  

    گردوها را خیس کرده و بعد از مدتی پوست آنها را گرفته و با چاقو خرد می‌‌کنیم. فلفل‌ها را نگینی خرد کرده و تا زمانی که رنگ آنها تغییر نکند در تابه با کمی روغن تفت می‌دهیم، سپس آنها را با برنج، گردو، کشمش و نخودفرنگی مخلوط کرده و سس را که شامل سرکه، شکر، روغن زیتون، نمک و فلفل است را اضافه کرده و هم می‌‌زنیم و در قالب ریخته، کمی با دست فشار داده و سپس بر می‌‌گردانیم. 

    نکته: 1. می‌‌توانیداز مخلوط نصف پیمانه سس مایونز و نصف پیمانه سس کچاپ به عنوان سس سالاد برنج استفاده کنید.

    2. بهتر است پوست نازک مغز گردو گرفته شود تا سالاد تلخ و سیاه نشود.