رازهای قاشق طلایی

آموزش آشپزی و اطلاع رسانی

شیفون پای شکلاتی
ساعت ٦:٤۱ ‎ب.ظ روز یکشنبه ۱۳ شهریور ۱۳٩٠  کلمات کلیدی:


مواد لازم:

شکلات تلخ 200 گرم
تخم مرغ 2 عدد زرده و سفیده جدا
...شیر 1 پیمانه
ژلاتین 1 ق س
شکر 100 گرم
خامه 350 میلی لیتر
بیسکویت پودر شده 200 گرم
کره ذوب شده 100 گرم
وانیل در صورت تمایل 1 ق چ

بیسکویت پودر شده را با کره مخلوط کنید.و کف ودیواره قالب کمربندی را بپوشانید و یخچال بگذارید.ژلاتین را با شیر مخلوط و روی بخار آب جوش به روش بن ماری حل کنید.شکلات را هم با 45 گرم ازشکر به روش بن ماری حل کنید و شیر و زرده های تخم مرغ را به آنها اضافه کنید هم بزنید و سرد کنید.
سفیده ها را با بقیه شکر بزنید و سپس با خامه فرم گرفته مخلوط و روی پایه بیسکویتی بریزید.حداقل 4 ساعت در یخچال بگذارید.